PR

Folder
U kunt een folder aanvragen via ons contact formulier onder het  kopje "bestuur" of hier downloaden.

BN De Stem 11 april 2014
BN De Stem heeft een artikel over ons initiatief geschreven n.a.v. hun aanwezigheid bij de opening op 12 maart. U kunt hier een versie downloaden of het artikel vergroten door hieronder op het artikel te klikken.

Screenshot


Opening 12 maart

12 maart 2014 hebben we de ZON-groep officieel geopend in bijzijn van de gemeente Bergen op Zoom, SDW, NSGK, De Kreek, en nog vele anderen... Het was een geweldig feest, met in het bijzonder het oplaten van 300 ballonnen met alle kinderen van de ZON-groep en de Brede Basisschool De Kreek. De media heeft er een artikel over geschreven, welke je hieronder terug vindt.
Artikel Bergse Bode 16-MAR-2014 Web

Fonds Verstandelijk Gehandicapten Jaaroverzicht

We worden vernoemd in het jaaroverzicht van het fonds verstandelijke gehandicapten... 
jaaroverzicht
Kroonappels 2013
Dit jaar zijn we doorgedrongen tot de finale van de Kroonappels in de categorie Jeugd. In het kader van de Kroonappels, zijn er korte films gemaakt van alle finalisten. Onze promotiefilm is ook hier te bekijken. Meer informatie over onze deelname aan de Kroonappels is ook te zien op de Kroonappels website. We hebben daarmee ook de lokale media bereikt. Zo was er een artikel in BN DeStem en zelfs een uitgebreid interview op ZuidWestTV. We zullen ook in de provincie te zien zijn op de tentoonstelling die door het land trekt.


De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK)
Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien op onze folder of op onze website, wordt onze stichting mogelijk gemaakt door de NSGK. De NSGK zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap. Zij maken het mogelijk dat zij met hun beperking gewoon kunnen spelen, leren, sporten, wonen en werken. Kortom... de NSGK past met hun visie heel goed bij onze stichting. Kijk eens op de NSGK website om te zien welke projecten zij allemaal ondersteunen.

 


Ons bezoek- en vestigingsadres:
Brede Basisschool de Kreek
Hinkelenoord 14
4617 NC Bergen op Zoom


Ons postadres:
Middelland 5
4617 MH Bergen op Zoom
Telefoon: 06 46725931
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN RABO: NL05RABO0154780634
BIC: RABONL2U